0356 800 711
estetique_studio@yahoo.com
Estetique Studio, strada Martir Cernaianu 23 (fosta Almajului), Timișoara 300361, Romania
    "Noi detinem cheia frumusetii dumneavoastra!"

Salon de infrumusetare Estetique Studio Timisoara va pune la dispozitie personalul si experienta dobandita, organizand periodic cursuri de calificare, precum si cursuri de initiere in domeniile: coafor, frizerie, cosmetica, manichiura-pedichiura si masaj.


Cursuri de formare profesionala

Profita chiar acum de urmatoarele cursuri pe care salonul Estetique Studio ti le pune la dispozitie (dati un click pe cursul dorit):


Diplomele eliberate de Comisia Nationala de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), pot fi legalizate si ulterior folosite in strainatate, cu valabilitate in 60 de state. CLICK pentru mai multe detalii.


Pentru informatii specifice fiecarui curs, precum si durata acestora, cerinte si acte necesare, va rugam sa dati click pe cursul dorit.

Pentru informatii aditionale in legatura cu aceste cursuri, precum si pentru inscrieri, va rugam sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon:


Informatii aditionale

Scoala de formare profesionala Estetique Studio va ofera si cursuri de specializare si perfectionare in urmatoarele meserii, dupa cum urmeaza:

  • *coafura: -cursuri de 1-2 sau chiar 3 zile de specializare si perfectionare in culoare, tunsoare si coafuri ocazie;
  • *make-up: cursuri de 1-2- in arta automachiajului(cum sa invatam sa ne machiem singura)si de asemenea cursuri de 1-2 zile de specializare pe diferite tipuri de machiaj;
  • *coametica: cursuri de 1-2 zile de specializare si perfectionare in ingrijire faciala si corporala;
  • *unghii false si gel : cursuri de 1-2 zile pentru perfectionarea sau specializarea in constructie de unghie din gel si pictura pe unghie.

Aditional

Pentru detalii si informatii lasati un mesaj privat pe pagina de Facebook, prin e-mail sau contactati-ne la numerele de telefon de mai jos:


Iti plac cursurile Estetique Studio de formare profesionala? Te rugam apasa LIKE si SHARE! Multumim.

 
© Copyright ESTETIQUE STUDIO 2014 | Toate drepturile rezervate